Engagera dig i valet 2023

Är du intresserad att engagera dig i vårt parti eller intresserad att ställa upp i kommunalvalet eller lagtingsvalet så är du välkommen att höra av dej. För oss är alla viktiga – kvinna som man, ung som gammal. Tillsammans med oss är du med och skapar världens bästa vardag för hela Åland. 

Hör av dig till vårt kansli så svarar Anna dig! 

Engagera
11

Bli medlem

Vi är tacksamma om du sympatiserar med oss. Vi är stolta om du röstar på oss. Vi försöker göra vårt bästa för att driva en politik som tillvaratar dina och övriga ålänningars intressen. Ju fler vi blir desto mer kan vi göra. Vi vill aktivera fler människor att delta i det dagliga politiska arbetet. Politiken har så stor betydelse för var och en att många fler duktiga och kloka människor borde göra sig hörda och delta i besluten.

Om du tycker att våra idéer stämmer ganska väl överens med dina och vill vara med och påverka är du varmt välkommen att bli medlem.

Medlemsavgiften är 15 euro per år. Du blir medlem genom att betala in 15 € till Centerns konto: ÅAB IBAN FI81 6601 0001 2101 29 och sätter ditt telefonnummer som meddelande.

Inga krav ställs på våra medlemmar – du kan vara passivt stödjande eller aktivt deltagande – du bestämmer själv. Och det är högt till tak!

Ge oss dina åsikter

Är det något du vill berätta till oss eller funderar på? Tveka inte på att höra av dig!